Cristian Chivu a suferit miercuri seara, in ultimele minute ale intalnirii dintre AS Roma si Middlesbrough din Cupa UEFA, o leziune la ligamentele genunchiului drept, devenind indisponibil pentru o luna. Internationalul roman a fost titular, a jucat
Cristian Chivu a suferit miercuri seara, in ultimele minute ale intalnirii dintre AS Roma si Middlesbrough din Cupa UEFA, o leziune la ligamentele genunchiului drept, devenind indisponibil pentru o luna. Internationalul roman a fost titular, a jucat bine pe partea stanga a defensivei, iar in minutul 87, la o patrundere in careul englezilor, s-a ciocnit violent cu un fundas, fiind schimbat si trimis imediat la spital pentru control. Din cauza acestei accidentari, Chivu va pierde intalnirile cu ceilalti romani din Serie A, Roma avand programate in acest interval partide cu Juventus, unde este legitimat Adrian Mutu, cu Fiorentina, pentru care apara Bogdan Lobont, si cu Palermo, pentru care evolueaza Paul Codrea.
Primele doua meciuri sunt in campionat, iar al treilea in prima mansa a semifinalelor Cupei Italiei. Presa italiana de ieri noteaza ca pierderea lui Chivu este o lovitura dura pentru romani, care lupta pentru ocuparea locului patru in Serie A, care le-ar asigura prezenta in preliminariile Ligii Campionilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.