O micuta localitate din estul Germaniei a vandut pe internet, contra sumei de 2000 de euro, echivalentul a opt semiremorci de zapada stranse de pe strazile sale, in cadrul unei indraznete initiative al carei castig va fi donat in scopuri caritabile.
O micuta localitate din estul Germaniei a vandut pe internet, contra sumei de 2000 de euro, echivalentul a opt semiremorci de zapada stranse de pe strazile sale, in cadrul unei indraznete initiative al carei castig va fi donat in scopuri caritabile. "Vand zapada proaspata, de un alb izbitor, moale si nefolosita", suna anuntul publicat in paginile nemtesti ale site-ului eBay de oraselul Steinach, situat intr-o regiune unde se practica intens sporturi de iarna. Toti banii vor fi donati in beneficiul copiilor bolnavi de cancer, a precizat primarita din Steinach, Maria Greiner, adaugand ca, de la inceputul iernii, a cheltuit aproximativ 100.000 de euro pentru deszapezirea strazilor. "Aici suntem dependenti de zapada. Din asta traim practic", spune primarita, care asteapta acum ca doritorii sa vina sa-si ridice marfa. "Cu siguranta, pentru urmatoarele trei saptamani, exista zapada din belsug pentru toata lumea", a mai precizat ea. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.