Premierul britanic Tony Blair i-a trimis in 10 martie premierului roman Calin Popescu Tariceanu o scrisoare politicoasa, in care i se adreseaza sefului Executivului de la Bucuresti cu "Draga Calin". Blair ii multumeste lui Tariceanu pentru scrisoarea
Premierul britanic Tony Blair i-a trimis in 10 martie premierului roman Calin Popescu Tariceanu o scrisoare politicoasa, in care i se adreseaza sefului Executivului de la Bucuresti cu "Draga Calin". Blair ii multumeste lui Tariceanu pentru scrisoarea pe care acesta i-a adresat-o in 17 februarie si isi aminteste de vizita sa la Bucuresti din 1999. Premierul britanic isi exprima incantarea pentru hotatarea pe care Tariceanu o dovedeste in realizarea programelor de reforma, pentru a avea in mai un Raport bun de tara din partea Comisiei Europene. Blair subliniaza si faptul ca Parlamentul britanic a ratificat tratatul de aderare a Romaniei la UE. El face referire si la sprijinul practic acordat de britanici prin prezenta a 15 consilieri in Romania, la sustinerea de care se bucura Romania din partea britanicilor si la prietenia dintre cele doua tari. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.