Spania sustine aderarea Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, indiferent de opinia Consiliului Uniunii Europene, a declarat secretarul de stat spaniol pentru Afaceri Europene, Alberto Navarro, dupa intalnirea cu omologul sau
Spania sustine aderarea Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, indiferent de opinia Consiliului Uniunii Europene, a declarat secretarul de stat spaniol pentru Afaceri Europene, Alberto Navarro, dupa intalnirea cu omologul sau bulgar, Meglena Kuneva, relateaza site-ul Novinite, preluat de Mediafax. Alberto Navarro, care efectueaza o vizita in Bulgaria la invitatia colegei sale Meglena Kuneva, a declarat ca tara sa va tine cont de progresele inregistrate de Bulgaria. Oficialul spaniol a reamintit ca tara sa se numara printre cele 14 state membre UE care au ratificat deja tratatele de aderare a celor doua tari. Senatul spaniol a ratificat tratatul la 14 decembrie 2005. In paralel, Meglena Kuneva a anuntat ca Sofia va dezvolta un program de transparenta pentru a asigura un climat favorabil afacerilor atat pentru companiile autohtone, cat si pentru cele internationale. Spania este gata sa ofere consultanta Bulgariei in privinta gestionarii fondurilor structurale europene, a conchis Alberto Navarro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.