Compania americana Smithfield Foods a intrat in clasamentul FTSE4Good Global Index Series realizat de Grupul FTSE, care include numai companii care demonstreaza standarde de responsabilitate corporativa recunoscute la nivel mondial, se arata intr-un
Compania americana Smithfield Foods a intrat in clasamentul FTSE4Good Global Index Series realizat de Grupul FTSE, care include numai companii care demonstreaza standarde de responsabilitate corporativa recunoscute la nivel mondial, se arata intr-un comunicat de presa. Grupul FTSE, detinut de The Financial Times si Bursa de Valori din Londra, este o companie recunoscuta international care creeaza si gestioneaza indici internationali de servicii si date asociate. In 2005 a lansat seria de indici FTSE4Good care le ofera investitorilor responsabili si managerilor de active un indicator pentru investitiile responsabile din punct de vedere social. Companiile eligibile trebuie sa indeplineasca mai multe criterii din cinci domenii: asigurarea durabilitatii mediului, dezvoltarea de relatii pozitive cu factorii de interes, sprijinirea si promovarea drepturilor universale ale omului, asigurarea unor standarde de munca bune in tot lantul de distributie si combaterea mitei. Smithfield are peste 51.000 de angajati in SUA si in intreaga lume. Investitiile in Romania depasesc 200 de milioane de dolari. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.