Camera de Comert din Luxemburg urmareste modificarea legislatiei privind preluarile, astfel incat sa oblige Mittal Steel sa achite integral in numerar pretul pentru o eventuala achizitie a Arcelor, transmite Mediafax. Executivul din Luxemburg, care s
Camera de Comert din Luxemburg urmareste modificarea legislatiei privind preluarile, astfel incat sa oblige Mittal Steel sa achite integral in numerar pretul pentru o eventuala achizitie a Arcelor, transmite Mediafax. Executivul din Luxemburg, care s-a opus ofertei ostile de achizitionare a Arcelor, deruleaza un proces de modificare a legislatiei nationale privind preluarile, pentru a se conforma reglementarilor europene. Camera de Comert solicita ca modificarea legislativa propusa sa fie luata in considerare in acest proces. Oferta depusa de Mittal Steel pentru Arcelor, in valoare de 18,9 miliarde de euro, prevede plata a 4,7 miliarde euro in numerar, restul sumei urmand sa fie achitata sub forma de actiuni Mittal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.