Un grup de investitori condus de fondul de investitii Kohlberg Kravis Roberts&Co (KKR) a inaintat o oferta neangajanta cu o valoare cuprinsa intre 12,5 miliarde de dolari si 13 miliarde de dolari pentru preluarea diviziei financiare a General Motors,
Un grup de investitori condus de fondul de investitii Kohlberg Kravis Roberts&Co (KKR) a inaintat o oferta neangajanta cu o valoare cuprinsa intre 12,5 miliarde de dolari si 13 miliarde de dolari pentru preluarea diviziei financiare a General Motors, GMAC, transmite Mediafax. Anterior, fondul de investitii Cerberus Capital Management si Citigroup s-au asociat pentru a face o oferta de achizitionare a unei participatii de control la GMAC. Grupul american ar putea decide, de asemenea, sa renunte la subdiviziile de credite ipotecare si la cea de asigurari si sa o pastreze pe cea de finantare pentru automobile. Prin vanzarea GMAC, General Motors incearca sa stranga fonduri si sa-si reduca pierderile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.