Un cuplu mexican a ajuns la spital cu rani serioase dupa ce o disputa conjugala s-a transformat intr-un razboi in toata regula, cei doi folosind in lupta arme de foc, cutite si o bomba artizanala, relateaza Reuters. Scenele de la fata locului pareau
Un cuplu mexican a ajuns la spital cu rani serioase dupa ce o disputa conjugala s-a transformat intr-un razboi in toata regula, cei doi folosind in lupta arme de foc, cutite si o bomba artizanala, relateaza Reuters. Scenele de la fata locului pareau desprinse din comedia romantica "Mr. and Mrs. Smith", cu Brad Pitt si Angelina Jolie in rolurile principale, respectiv Juan Espinosa si Irma Contreras in viata reala, care s-au luptat pana si-au aruncat casa in aer cu o bomba cu gazolina. Politia l-a arestat pe Espinosa, ranit mai usor, in timp ce Contreras a fost internata la urgenta cu arsuri de gradul trei. Espinosa le-a spus ziaristilor ca este bucuros ca sotia sa a fost ranita, in vreme ce Contreras si-a exprimat regretul de a nu fi apucat sa-i taie acestuia "barbatia" in timpul luptei. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.