Pianistul si compozitorul roman de jazz Lucian Ban, stabilit de cativa ani la New York, a participat recent la lansarea a trei noi albume: "Playground", in formula Lucian Ban & Asymetry, si "Calling", cu Alex Harding & Blutopia - pe 8 februar
Pianistul si compozitorul roman de jazz Lucian Ban, stabilit de cativa ani la New York, a participat recent la lansarea a trei noi albume: "Playground", in formula Lucian Ban & Asymetry, si "Calling", cu Alex Harding & Blutopia - pe 8 februarie, la celebrul club Jazz Standard; si "Tuba Project", intr-o noua configuratie a proiectului cu aceasta titulatura, cu Bob Stewart, Alex Harding, J.D. Allen, Lucian Ban si Derrek Phillips - pe 11 martie, la clubul Cornelia Street Cafe. Inainte de a traversa Oceanul, Lucian Ban a cantat pe numeroase scene si in cluburi din tara. In Bucuresti, a fost un apropiat al Green Hours 22 jazz-cafe, care a produs si lansat primele sale doua albume, ca lider al grupului Jazz Unit: "Changes - Live at Green Hours" (1998) si "From Now on..." (1999). (Ov.S.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.