Tom Peters, supranumit "guru managementului modern", a sustinut la Bucuresti o conferinta de sase ore pentru managerii din Romania care au dorit sa descopere care sunt noile concepte ale managementului si inovatiei in afaceri, si cum sa le aplice pen
Tom Peters, supranumit "guru managementului modern", a sustinut la Bucuresti o conferinta de sase ore pentru managerii din Romania care au dorit sa descopere care sunt noile concepte ale managementului si inovatiei in afaceri, si cum sa le aplice pentru a avea succes. In conferinta organizata de Business Media Group, Tom Peters a incurajat brandingul experiential si designul in marketing, echipele autonome si desfiintarea middle managementului. Expertul american incurajeaza creativitatea si abilitatile de a conduce a grupurilor subminate, precum rebelii si femeile in organizatii, sustine motivarea printr-o munca provocatoare, nu prin programe de motivare invechite, si recomanda dezvoltarea abilitatilor de vanzari in orice individ al echipei. Tom Peters ofera consultanta corporatiilor, organizatiilor guvernamentale si non-guvernamentale si sustine peste 80 de conferinte si evenimente anuale pe intreg globul. El este fondatorul companiei de consultanta Tom Peters Company, care lucreaza cu unele dintre cele mai mari corporatii globale. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.