Dupa ce in urma cu doi ani, reprezentativa juvenila de hochei pe gheata a Romaniei retrograda in divizia a treia din cauza scandalului dintre oficialii din Miercurea Ciuc si conducerea FRHG, in aceasta saptamana, aceeasi echipa pregatita de George Ju
Dupa ce in urma cu doi ani, reprezentativa juvenila de hochei pe gheata a Romaniei retrograda in divizia a treia din cauza scandalului dintre oficialii din Miercurea Ciuc si conducerea FRHG, in aceasta saptamana, aceeasi echipa pregatita de George Justinian va incerca sa-si netezeasca blazonul sifonat si sa revina in divizia secunda. Iar daca acum doi ani consecintele scandalului au fost catastrofale, Romania cedand lamentabil in fata unor selectionate exotice, precum Mexicul, de aceasta data, impacarea dintre cele doua parti pare a fi o premiza benefica pentru indeplinirea obiectivului, promovarea in divizia secunda. Astfel, in chiar prima zi a intrecerilor de la Miercurea Ciuc, Romania a spulberat Bulgaria, cu scorul de 18-0 (3-0, 7-0, 8-0), principalii marcatori ai echipei noastre fiind Tibor Sara (3), Robert Popescu (2), Virag Csanad (2), Attila Balint (2) si Szolt Balint (2). "Nu am mai vazut de mult o echipa de juniori jucand asa de frumos, combinativ si cu multe suturi la poarta. Victoria ne-a dat o incredere si mai mare ca vom promova in grupa in care ne este locul", a spus dupa meci antrenorul Justinian.
Aseara, dupa inchiderea editiei, Romania a intalnit exotica selectionata a Noii Zeelande, pentru ca in zilele urmatoare sa joace impotriva Israelului, Africii de Sud si Turciei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.