Investitiile Straine Directe (ISD) din Polonia vor atinge zece miliarde dolari in 2006, dupa ce anul trecut acestea au depasit noua miliarde dolari, a declarat pentru Rompres, prim-consilierul sectiei Economico-Comerciale din cadrul Ambasadei Polonie
Investitiile Straine Directe (ISD) din Polonia vor atinge zece miliarde dolari in 2006, dupa ce anul trecut acestea au depasit noua miliarde dolari, a declarat pentru Rompres, prim-consilierul sectiei Economico-Comerciale din cadrul Ambasadei Poloniei la Bucuresti, Tomasz Suprovicz. Potrivit oficialului polonez, ISD au inceput sa creasca in Polonia in urma cu trei ani, dupa o perioada de stagnare. In 2004, ISD s-au cifrat la sapte miliarde dolari. In opinia acestuia, IMM-urile nu s-au confruntat cu probleme dupa aderare, cum s-a intamplat in alte tari si se simt "foarte bine". In urma unui studiu realizat in Polonia, peste jumatate dintre detinatorii de IMM-uri sunt de parere ca mediul de afaceri s-a imbunatatit dupa aderare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.