Federatia Romana de Fotbal (FRF) a decis amanarea cu o saptamana a etapei a 17-a a campionatului Diviziei B, ce urma sa se desfasoare la sfarsitul saptamanii. "Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in conformitate cu dispozitiile articolu
Federatia Romana de Fotbal (FRF) a decis amanarea cu o saptamana a etapei a 17-a a campionatului Diviziei B, ce urma sa se desfasoare la sfarsitul saptamanii. "Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in conformitate cu dispozitiile articolului 41 din Statutul FRF si ale articolului 441 din ROAF, Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a hotarat amanarea etapei a 17-a a campionatului Diviziei B, editia 2005-2006, pentru data de 25.03.2006", se arata intr-un comunicat al FRF. De asemenea, FRF a hotarat si amanarea inceperii returului campionatului Diviziei C, astfel ca etapa a 14-a va fi programata la data de 24 martie, in loc de 17 martie. O consecinta a amanarii Diviziei C este prelungirea perioadei de transferari pentru acest esalon pana la data de 22 martie 2006. Din acelasi motiv, FRF a amanat cu doua zile in urma si inceputul returului campionatului de fotbal feminin si returul campionatului national al juniorilor A si B. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.