Jucatorii lui Dinamo nu vor fi sanctionati pentru infrangerea suferita sambata, pe teren propriu, scor 0-3 cu Otelul Galati, in etapa a 16-a a Diviziei A, insa surse din cadrul clubului sustin ca acestia ar putea fi penalizati in cazul unui esec in p
Jucatorii lui Dinamo nu vor fi sanctionati pentru infrangerea suferita sambata, pe teren propriu, scor 0-3 cu Otelul Galati, in etapa a 16-a a Diviziei A, insa surse din cadrul clubului sustin ca acestia ar putea fi penalizati in cazul unui esec in partida cu Pandurii. Oficiali ai FC Dinamo, intre care managerul sportiv Petre Buduru, directorul executiv Cristian Borcea si actionarul Gigi Netoiu, au avut luni seara o intrevedere la cantonamentul de la Saftica. Acestia au motivat prin faptul ca echipa are nevoie de liniste decizia de a nu-i sanctiona pe jucatori pentru esecul din meciul cu Otelul, ocupanta locului 15, penultimul, in clasament. Surse din cadrul clubului sustin insa ca, in eventualitatea unui nou esec, in meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 17-a a Diviziei A, jucatorii antrenati de Ion Marin risca sa fie penalizati financiar cu cate 5000 de euro, in conformitate cu o prevedere a Regulamentului de Ordine Interioara privind patarea imaginii clubului. In cantonamentul lui Dinamo de la baza sportiva de la Saftica a sosit si fundasul Daniel Florea, imprumutat pana in vara de la Sahtar Donetk. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.