Actorul Sean Connery a suferit o operatie pentru a i se inlatura o tumoare de la rinichi, acum cateva saptamani, intr-un spital privat din New York, transmite BBC News Online. "Si-a revenit 100%", a declarat un purtator de cuvant al actorului in vars
Actorul Sean Connery a suferit o operatie pentru a i se inlatura o tumoare de la rinichi, acum cateva saptamani, intr-un spital privat din New York, transmite BBC News Online. "Si-a revenit 100%", a declarat un purtator de cuvant al actorului in varsta de 75 de ani, care l-a jucat pe James Bond in anii '60. Reprezentantul lui Connery a mai spus ca acesta se afla la resedinta sa din Bahamas, unde a stat in convalescenta. In curand starul se va intoarce la munca. Urmatoarea sa "misiune" este de a participa la inregistrarile pentru o emisiune a Partidului National Scotian (SNP). "Este adevarat ca Sean a trecut printr-o operatie acum cateva saptamani, dar acum este din nou in forma si gata de lupta", a declarat liderul SNP, Alex Salmond.
In plus, starul este asteptat la celebrarile pentru Tartan Day din New York, in luna aprilie. Sir Sean i-a luat de curand apararea actorului Daniel Craig, ultimul ales sa joace rolul agentului 007. El a declarat ca Craig este o alegere "minunata... un nou inceput" pentru serie. Connery l-a jucat pe James Bond in mai multe filme intre 1962 si 1983. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.