In aceasta seara, la ArtJazz Club, orele 20.30, Ioan Grosan si Ion Barbu lanseaza doua jurnale care vor scoate din topurile internationale, atat Codul lui Da Vinci, cat si Jurnalele lui Bridget Jones. Aceasta din urma va fi umilita public de succesul
In aceasta seara, la ArtJazz Club, orele 20.30, Ioan Grosan si Ion Barbu lanseaza doua jurnale care vor scoate din topurile internationale, atat Codul lui Da Vinci, cat si Jurnalele lui Bridget Jones. Aceasta din urma va fi umilita public de succesul fara precedent pe care il vor repurta jurnalele mult mai celebrei Nutzi, spaima Constitutii.
Incepand de maine, la tarabele de carte vor aparea cozi "clasice cu liste de asteptare", toata lumea dorind sa cumpere "Nutzi, spaima Constitutii, Jurnal de Bordel" si "Nutzi, spaima Constitutii, Jurnal de Cotroceni".
Muza lui Nutzi a fost Ion Iliescu, ideile sale au fost transcrise de Ioan Grosan si desenate de Ion Barbu, la editura Charmides. Pentru edificare in ceea ce priveste talentul iesit din comun al lui Nutzi, oferim o fila de jurnal: "13 martie - Mi-a scris Gelu Voican Voiculescu. A descoperit la 27 km de Tunis, in desert, un clitoris de doi metri, viu." (...) "7 septembrie - Tanti Matilda si-a descoperit dupa-amiaza pe fesa stanga un furuncul, iar intr-un interstitiu din dreapta sifonierului un fisic de 10 mii lei din 1938, ascuns de raposatu' barbatu-sau. A plans toata ziua: cu nici unul nu putea face nimic". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.