Romanian International Bank a incheiat o conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, transmite un comunicat al bancii. Pe baza acestei conventii RIB finanteaza 60% din valoarea creditului, iar FNGIMM
Romanian International Bank a incheiat o conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, transmite un comunicat al bancii. Pe baza acestei conventii RIB finanteaza 60% din valoarea creditului, iar FNGIMM 40%. Fondul garanteaza integral creditul acordat, urmand ca beneficiarul sa constituie garantii imobiliare si mobiliare. Conditiile de eligibilitate sunt cele stabilite prin reglementarile bancii, agreate si de FNGCIMM. "Incheierea acestui parteneriat vine sa confirme strategia bancii de orientare catre segmentul IMM, categorie cheie de clienti pentru RIB si a carui dezvoltare doreste sa o sprijine", afirma presedintele Romanian International Bank, Ion Nitu. Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american. Banca se afla pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 sucursale, aflate in Bucuresti (8) si in tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.