Esecul de proportii inregistrat de Dinamo sambata seara a dat apa la moara celor care au plecat din Stefan cel Mare in urma conflictelor din perioada de pauza. La partida cu Otelul au venit in tribuna Ioan Becali, cel care a parasit cu zece zile in u
Esecul de proportii inregistrat de Dinamo sambata seara a dat apa la moara celor care au plecat din Stefan cel Mare in urma conflictelor din perioada de pauza. La partida cu Otelul au venit in tribuna Ioan Becali, cel care a parasit cu zece zile in urma functia de presedinte si calitatea de actionar la Dinamo, si Vasile Turcu, omul de afaceri care si-a anuntat retragerea imediat dupa plecarea lui Giovanni. Primul s-a abtinut de la comentarii, parasind stadionul inainte de incheierea partidei, insa Vasile Turcu a izbucnit. Ciudat, acuzandu-i pe jucatori, si nu pe conducatori, care au jonglat toata iarna cu antrenori si cu actionari. "Ca dinamovist sunt suparat si imi vine sa plang. La fel de suparat a plecat si Giovanni in aceasta seara. Schimbarile care s-au facut in ultimul timp la Dinamo au fost gresite, iar jucatorii sunt bulversati. La Dinamo trebuie o revolutie de la primul pana la ultimul om din club", a subliniat Turcu. El a afirmat ca la Dinamo este nevoie de "inca o revolutie" pentru iesirea din acest impas. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.