Echipa feminina de handbal Rulmentul Brasov a spulberat sambata seara, cu scorul de 32-19 (17-11), puternica grupare franceza Cercle Dijon, in cadrul primei manse a sferturilor de finala din Challenge Cup, si a luat, astfel, o optiune importanta pent
Echipa feminina de handbal Rulmentul Brasov a spulberat sambata seara, cu scorul de 32-19 (17-11), puternica grupare franceza Cercle Dijon, in cadrul primei manse a sferturilor de finala din Challenge Cup, si a luat, astfel, o optiune importanta pentru calificarea in semifinale. Chiar daca elevele antrenoarei Mariana Tarca au intalnit finalista competitiei din editia precedenta, Rulmentul a reusit dupa un debut ceva mai slab sa se distanteze in finalul primei reprize la sapte goluri, diferenta care s-a marit simtitor si dupa revenirea de la cabine. Profitand din plin de forma excelenta a "cerberului" Mihaela Cracana, care a aparat si un 7 metri, Rulmentul Brasov a facut spectacol si a ajuns sa conduca chiar si cu 14 goluri, scor 30-16, cu trei minute inainte de final. Conform datelor oficiale, cele mai pragmatice jucatoare ale echipei gazda au fost Sladjana Dronic (10), Valentina Radu (5), Cristina Niculae (5) si Elena Avadanei, in vreme ce de la oaspete s-au remarcat cele doua romance, Elena Napar si Ana Maria Stecz. Returul este programat sa se dispute pe 19 martie, la Dijon, de la ora 17, dar diferenta din tur pare sa fie linistitoare pentru Mariana Tarca si echipa sa. Cea de-a doua reprezentanta autohtona ramasa in Challenge Cup, Tomis Constanta, va juca in weekend-ul viitor impotriva echipei ZRK Split, ambele meciuri urmand sa fie gazduite de Sala Sporturilor de pe Litoral. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.