Gloria si Jiul au incheiat la egalitate ieri dupa amiaza un meci foarte slab, cu putine ocazii la cele doua porti. Intalnirea a fost umbrita de doua actiuni dure, Adrian Drida de la oaspeti ajungand la spital dupa ce a fost atacat tare de un adversar
Gloria si Jiul au incheiat la egalitate ieri dupa amiaza un meci foarte slab, cu putine ocazii la cele doua porti. Intalnirea a fost umbrita de doua actiuni dure, Adrian Drida de la oaspeti ajungand la spital dupa ce a fost atacat tare de un adversar. Fotbalistul Jiului a parasit terenul din minutul 6 al partidei, ajungand la spital, unde i-au fost aplicate doua puncte de sutura la plaga deschisa suferita. Al doilea incident s-a petrecut in minutul 35, cand Gabriel Muresan, la la Gloria, l-a faultat dur pe Ionut Voicu, fiind eliminat direct de catre arbitrul Ionica Serea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.