Gica Hagi si Poli Timisoara au inceput cu dreptul returul campionatului, castigand cu 1-0 la Iasi, iar antrenorul banatenilor a avut parte de o primire extraordinara, 10.000 de oameni ridicandu-se in picioare pentru a-l saluta pe cel mai mare fotbali
Gica Hagi si Poli Timisoara au inceput cu dreptul returul campionatului, castigand cu 1-0 la Iasi, iar antrenorul banatenilor a avut parte de o primire extraordinara, 10.000 de oameni ridicandu-se in picioare pentru a-l saluta pe cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile. La polul opus s-au aflat Marian Iancu, patronul alb-violetilor, si directorul executiv Ion Craciunescu, cei doi fiind huiduiti de aceiasi spectatori ieseni. De altfel, la finalul partidei Hagi a anuntat ca ii dedica victoria lui Iancu, afirmand ca este alaturi de acesta in problemele cu DNA-ul aparute in ultima perioada. Jocul a fost unul foarte bun, in conditiile unui teren foarte greu, iar Timisoara s-a impus si cu putin noroc. Ca si in tur, Poli Iasi a aratat un fotbal frumos, si-a creat ocazii, chiar si o bara, insa oaspetii au fost mai pragmatici, au reusit sa marcheze destul de repede si apoi sa apere rezultatul. Un usor sprijin a venit si din partea arbitrului Deaconu, care l-a iertat pe Plesan de o eliminare meritata. "Publicul iesean m-a primit extraordinar. Sunt momente de fericire personala, care imi demonstreaza ca sunt iubit in provincie pentru tot ce am facut in fotbalul romanesc. Probabil a contat si faptul ca de 20 de ani nu am mai venit in Iasi", a comentat Hagi reactia publicului iesean. Referindu-se la jocul care abia se incheiase, "Regele" s-a declarat satisfacut de punctele obtinute. "Starea terenului a impiedicat ambele echipe sa joace. Astazi a fost o lupta. In aceasta perioada sunt multe terenuri unde dorinta de victorie primeaza in fata calitatii", a comentat Hagi. De partea cealalta, Ionut Popa a apreciat ca oaspetii au castigat cu noroc. "Pe un teren dezastruos, echipa mea a jucat inteligent si ne-am fi putut distanta in primele zece minute, insa am ratat cateva ocazii bune. Timisoara a jucat bine, dar cred ca doar norocul a facut astazi departajarea dintre cele doua echipe", a afirmat Popa. Tehnicianul formatiei iesene s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai si a refuzat sa comenteze prestatia brigazii de arbitri. "As fi preferat sa fiu nemultumit astazi si sa fi castigat acest meci. Am pierdut prea multe meciuri cu echipe pe care le-am avut in mana", a subliniat Popa. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.