Fara cinci jucatori de baza, cu un nou antrenor, Gigi Multescu, si acela in tribuna dupa o suspendare primita in vacanta, Sportul Studentesc continua sa joace bine in Divizia A. A facut si sambata la Cluj, de unde a plecat cu un punct, in fata unei e
Fara cinci jucatori de baza, cu un nou antrenor, Gigi Multescu, si acela in tribuna dupa o suspendare primita in vacanta, Sportul Studentesc continua sa joace bine in Divizia A. A facut si sambata la Cluj, de unde a plecat cu un punct, in fata unei echipe care se bate pentru podium. CFR-ul continua seria meciurilor slabe de pe teren propriu, care a inceput anul trecut, cu un nou semiesec, ce l-a scos din sarite pe Dorinel Munteanu prin ratarile mari, in special ale lui Tilinca, golgeterul de anul trecut din Cupa UEFA Intertoto. "De acum inainte nu voi mai tolera aceasta atitudine a atacantilor, care nici nu mai stiu de cand nu au dat gol. Nu e in regula ca jucam mai bine in deplasare. Nu poti sa ceri la liga si la federatie sa ne programeze toate meciurile afara", a izbucnit internationalul Munteanu. Internationalul a mentionat ca in ciuda semi-esecului de pe teren propriu din prima etapa a returului, ramane increzator in faptul ca CFR Cluj isi va indeplini obiectivul, acela de a ocupa unul dintre primele sase locuri in clasament la finalul sezonului. Iuliu Muresan, presedintele clujenilor, s-a declarat dezamagit atat de rezultatul meciului cu Sportul, cat si de evolutia fotbalistilor pregatiti de Dorinel Munteanu. "Sportul a avut cu o viteza in plus fata de noi, adica exact calitatea noastra de la meciurile din Cipru. Desi am jucat in visiniu, astazi am evoluat ca Steaua in cupele europene, dar sper ca pe viitor sa jucam ca <<visiniii>> (n.r. - Rapid)", a afirmat oficialul clujean. De partea cealalta, Gigi Multescu, s-a declarat satisfacut de rezultat in conditiile in care nu a avut la dispozitie doi jucatori foarte importanti, Mazilu si Lazar, ambii suspendati. "Am incercat sa tinem jocul cat mai departe de poarta noastra, sa blocam rampa de lansare a celor de la CFR, Dorinel Munteanu, si ne-a reusit", a afirmat Multescu, remarcandu-l in mod special pe portarul Eduard Stancioiu, pentru interventiile sigure din partida de la Cluj, si si-a laudat jucatorii pentru faptul ca au facut un pressing sustinut si nu au comis erori de marcaj. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.