Primaria Capitalei va organiza, in parteneriat cu World Trade Center Bucuresti si FinMedia, o conferinta internationala dedicata mediului, denumita "Bucuresti - Un oras curat!". Evenimentul va avea loc pe 28 aprilie, si isi propune sa fie un forum de
Primaria Capitalei va organiza, in parteneriat cu World Trade Center Bucuresti si FinMedia, o conferinta internationala dedicata mediului, denumita "Bucuresti - Un oras curat!". Evenimentul va avea loc pe 28 aprilie, si isi propune sa fie un forum de dezbateri a celor mai importante aspecte de mediu cu care capitala noastra se confrunta la ora actuala, a proiectelor si solutiilor pe care reprezentantii Primariei si ai autoritatilor de mediu le au in vedere pe termen scurt si lung, dar si o oportunitate pentru potentialii investitori nationali si internationali de a cunoaste ofertele de colaborare si proiectele de executat. Temele ce vor fi abordate si dezbatute in sesiunile de specialitate vor viza aspecte legate de calitatea apei, si managementul deseurilor, conservarea naturii si biodiversitate, precum si discutarea proiectelor si solutiilor pe care reprezentantii primariei si ai autoritatilor de mediu le au in vedere pe termen scurt si lung.
"Importanta capitolului privind protectia mediului in cadrul procesului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, privit atat sub aspectul costurilor integrarii, al problemelor de poluare, cat si al masurilor concrete ce trebuiesc luate in cel mai scurt timp de toti cei implicati - autoritati locale, regii nationale si societati comerciale cu activitati specifice in domeniu, se regaseste ca o preocupare esentiala in programul municipalitatii Bucurestiului", se arata intr-un comunicat remis redactiei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.