Parlamentul European a deschis un birou de informare pentru cetatenii din Romania. Persoanele fizice si nu numai se pot adresa acestei institutii pentru a afla informatii despre PE, dar si despre iminenta noastra aderare la UE. Cu ocazia acestei desc
Parlamentul European a deschis un birou de informare pentru cetatenii din Romania. Persoanele fizice si nu numai se pot adresa acestei institutii pentru a afla informatii despre PE, dar si despre iminenta noastra aderare la UE. Cu ocazia acestei deschideri oficiale s-a desfasurat un seminar in care Enrico D'Ambrogi, seful Biroului de Informare al PE a tinut un discurs in care a explicat rolul institutiei pe care o conduce si modul in care ea functioneaza. La eveniment au participat si trei euroobservatori: Roberta Anastase, membru PD si afiliata la grupul PPE, Corina Cretu , membra PSD si afiliata la Grupul Socialist European si Nicolae Vlad Popa, membru PNL, afiliat la Alianta Democratilor.
Acestia au vorbit despre activitatea lor in cadrul PE, dar si despre modul in care ei pot influenta luarea unei decizii pozitive in privinta aderarii Romaniei. Aparitia acestei institutii este o dovada ca ''integrarea se manifesta in mod concret'' a precizat Corina Cretu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.