Aproximativ 200 de studenti romani au fost selectati de 24 de angajatori americani sa lucreze in Statele Unite ale Americii, pe perioada vacantei de vara. Tinerii vor munci in activitati sezoniere din cazinouri, hoteluri, parcuri de distractii si sup
Aproximativ 200 de studenti romani au fost selectati de 24 de angajatori americani sa lucreze in Statele Unite ale Americii, pe perioada vacantei de vara. Tinerii vor munci in activitati sezoniere din cazinouri, hoteluri, parcuri de distractii si supermarketuri.
Selectia s-a facut la Targul de slujbe organizat de compania Student Adventure, la Hotelul Best Western din Bucuresti. La selectie au participat peste 350 de studenti, cursanti la facultati acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, cursuri de zi. Studentii au fost intervievati de angajatorii americani, fiind acceptati doar cei care au cunostinte foarte bune de limba engleza, care nu sunt in ani terminali (din punct de vedere al ciclului de invatamant), cu media minima 9,00 dupa sesiunea din iarna 2005/2006 pentru studentii din anul I. De asemenea, au fost acceptati studentii din ceilalti ani de invatamant, fara restante, cu media minima 7,50. Ofertele de munca pentru studenti sunt cu contracte sezoniere, norma de lucru fiind de 40 de ore pe saptamana. Studentii sunt platiti cu sume intre 9-12 dolari pe ora, plus ore suplimentare, ceea ce le asigura venituri cuprinse intre 5.000 dolari si 10.000 dolari pe toata perioada vacantei. Locurile de munca sunt oferite in Atlantic City, Nevada, California si Maryland.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.