Pe un teren noroios si plin de zapada, cele doua echipe au reusit totusi sa ofere celor 2.000 de spectatori o lupta palpitanta. Cu 15 minute inainte de final, partida a fost intrerupta pentru cateva momente, pentru ca organizatorii sa refaca liniile
Pe un teren noroios si plin de zapada, cele doua echipe au reusit totusi sa ofere celor 2.000 de spectatori o lupta palpitanta. Cu 15 minute inainte de final, partida a fost intrerupta pentru cateva momente, pentru ca organizatorii sa refaca liniile acoperite de zapada. La fel procedasera si in in minutul 30.
MOMENTE. Gazdele au deschis scorul in minutul 20, cand Gheorghiu a reluat din careul mic o centrare a lui Fl. Ganea, dar ""bancarii"" au reactionat la faza imediat urmatoare, prin Mircea Oprea. Cinci minute mai tarziu, Trofin a facut 2-1 pentru, dupa o gafa a portarului Nae, dar Octavian Chihaia a egalat in prelungirile primei reprize.
SANSA. In minutul 50, bacauanul Dobos a ratat un penalty acordat de arbitrul Marian Salomir in urma unui hent comis de bosniacul Mehmedovici. ""Nu l-am certat pe Dobos. El a batut cel mai bine penalty-urile la antrenamente. Si Ronaldinho mai rateaza. Este dureros cand echipa ta nu marcheaza din penalty, dar trebuie sa suporti"", a declarat antrenorul gazdelor, Cristi Popovici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.