Ziarul ZIUA a pus la dispozitia Parchetului General documentele care au stat la baza publicarii materialelor referitoare la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, publicate sub titlul "Stat politienesc-Oficiul pentru Spalarea
Ziarul ZIUA a pus la dispozitia Parchetului General documentele care au stat la baza publicarii materialelor referitoare la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, publicate sub titlul "Stat politienesc-Oficiul pentru Spalarea Banilor un instrument opresiv" si "Revolta impotriva Statului politienesc". ZIUA a predat, in baza unui proces verbal, 163 de file in format A4, reprezentand inscrisurile care au stat la baza materialelor de presa, publicate in ziarul ZIUA, din datele de 24 si 25/26 februarie 2006.
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a trimis la redactie, in urma cu o saptamana, o adresa in care solicita sprijinul pentru solutionarea unei cauze penale. "Va rugam sa ne puneti la dispozitie suportul de hartie sau magnetic continand datele si informatiile clasificate, apartinand Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, ce au facut obiectul publicarii in editiile din data de 24, 25/26 februarie 2006 ale cotidianului ZIUA". Dosarul deschis de procurori in acest caz are la baza o sesizare a ONPCSB privind sustragerea de documente din cadrul institutiei. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.