Casa de licitatii Drouot din Paris a inregistrat, in urma cu doua zile, un record inedit prin vanzarea a 166 de personaje celebre din istoria Frantei, toate din ceara si imbracate in costume de epoca, semnaleaza site-ul casei amintite. Suma totala la
Casa de licitatii Drouot din Paris a inregistrat, in urma cu doua zile, un record inedit prin vanzarea a 166 de personaje celebre din istoria Frantei, toate din ceara si imbracate in costume de epoca, semnaleaza site-ul casei amintite. Suma totala la care au fost adjudecate lucrarile, in marime naturala, se ridica la peste 250.000 de euro. Regi, cardinali, scriitori, actori au plecat in toate colturile lumii, intrand in zeci si zeci de colectii. Personajele plasmuite din ceara au facut parte din colectia Muzeului La Tour, localitate din sudul Frantei, care a decis sa le "expedieze" spre alte destinatii, si asta nu din lipsa de patriotism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.