Aruncatorul de greutate Gheorghe Guset s-a clasat, aseara, pe locul al cincilea in finala Mondialelor de sala de la Moscova, cu 20,60 m, in vreme ce americanul Hoffa a obtinut laurii competitiei gazduite de Palatul Sporturilor "Liujniki" cu o aruncar
Aruncatorul de greutate Gheorghe Guset s-a clasat, aseara, pe locul al cincilea in finala Mondialelor de sala de la Moscova, cu 20,60 m, in vreme ce americanul Hoffa a obtinut laurii competitiei gazduite de Palatul Sporturilor "Liujniki" cu o aruncare de 22,11 m. Chiar daca nu a obtinut o medalie, veteranul probei de aruncare a greutatii a demonstrat la 38 de ani ca nu si-a spus inca ultimul cuvant in concursurile mondiale, prezenta sa in finala confirmandu-i din plin valoarea. Revenind la intrecerile celei de-a 11-a editii a CM de sala, care au debutat, ieri dimineata, sa spunem ca delegatia noastra de 16 sportivi si-a propus sa obtina doua-trei medalii. Obiectiv destul de indaznet, avand in vedere schimbarea de generatii, normala la mijlocul ciclului olimpic, dar perfect realizabil in conformitate cu rezultatele de exceptie obtinute in ultima vreme de atletismul tricolor. In calitate de co-organizatori impreuna cu IAAF, este cert ca rusii se tem de semifondul nostru feminin, in doua zile fiind supuse la control nu mai putin de patru atlete, ieri Corina Dumbavean fiind cautata a doua oara. Mai precis, medaliata cu bronz la 1500 m la JO, Maria Cioncan, Mihaela Neacsu, 800 m, Corina Dumbravean, 1500 m, vicecampioana continentala indoor anul trecut, si Angela Morosanu, fosta componenta a stafetei de 4X400 m, clasata la JO pe locul sase, au trebuit sa se supuna testului antidoping. Un lucru cat se poate de firesc la prima vedere, dar ne surprinde numarul mare, dar si consecventa cu care au fost vizate probele de 800 si 1500 m. (C. VLADU)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.