Ieri a avut loc tragerea la sorti a sferturilor de finala si a semifinalelor din Liga Campionilor, care se vor desfasura dupa urmatorul program: 1. Arsenal - Juventus Torino, 2. Olympique Lyon - AC Milan, 3. Internazionale Milano sau Ajax - Villarrea
Ieri a avut loc tragerea la sorti a sferturilor de finala si a semifinalelor din Liga Campionilor, care se vor desfasura dupa urmatorul program: 1. Arsenal - Juventus Torino, 2. Olympique Lyon - AC Milan, 3. Internazionale Milano sau Ajax - Villarreal, 4. Benfica Lisabona - FC Barcelona. Partidele se vor disputa pe 28 si 29 martie - turul, si 4-5 aprilie - returul. In semifinale se vor infrunta invingatoarele din meciurile 1 - 3 si 2 - 4. Meciurile se vor juca pe 18-19 aprilie, prima mansa si pe 25-26 aprilie, a doua mansa. Tot ieri, Gento, legenda lui Real Madrid, si Steven Gerrard, capitanul lui FC Liverpool, detinatoarea la zi a Ligii Campionilor, au prezentat noul trofeu (foto) al celei mai importante competitii intercluburi, dupa ce vechea cupa a fost pastrata de echipa engleza. Pe aceasta sunt inscriptionate numele tuturor campioanelor Europei din cei 50 de ani de existenta a competitiei, printre care si Steaua, care a cucerit Cupa Campionilor in 1986. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.