Anghel Iordanescu, antrenorul lui Al Ittihad, a declarat ieri ca doreste sa se intoarca in tara imediat dupa terminarea contractului cu gruparea din Arabia Saudita, in luna aprilie. "Imediat dupa ce imi termin mandatul la Al Ittihad vreau sa ma intor
Anghel Iordanescu, antrenorul lui Al Ittihad, a declarat ieri ca doreste sa se intoarca in tara imediat dupa terminarea contractului cu gruparea din Arabia Saudita, in luna aprilie. "Imediat dupa ce imi termin mandatul la Al Ittihad vreau sa ma intorc acasa. Deocamdata, doar in concediu", a declarat Iordanescu. "Generalul" a infirmat zvonurile conform carora s-ar afla in tratative pentru preluarea unei echipe din Emiratele Arabe Unite. "Apar tot felul de zvonuri, cand eu sunt bine-mersi la Al Ittihad. Discutiile cu cei din Emirate au existat, insa, anul trecut, in nici un caz acum. De asemenea, citisem prin ziarele de aici ca voi fi dat afara, cand eu sunt ca si calificat cu echipa pentru play-off, avand si un numar de patru meciuri mai putin disputate", a precizat Iordanescu. Presa saudita sustine ca Iordanescu urma sa fie destituit de conducerea clubului dupa jocul de campionat de ieri, dintre Al Ittihad si Al Ettifaq. Al Ittihad, care a devenit campioana a Arabiei Saudite in 2005 avandu-l pe Anghel Iordanescu antrenor, ocupa locul trei in clasament dupa 19 etape, cu 30 de puncte (a jucat insa doar 16 meciuri). Al Shabab, 44 puncte, si Al Hilal, 41 puncte, devanseaza pe Al Ittihad, ambele echipe fiind deja calificate pentru play-off. Al Ahli, 29 puncte, Al Hazm, 29 puncte (20 meciuri), si Al Ettifaq, 26 puncte, vor lupta, alaturi de Al Ittihad, pentru celelalte doua locuri calificante in play-off-ul campionatului Arabiei Saudite. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.