Asociatia Academica de Administratie Publica Europa a cerut, ieri, Parchetului Inaltei Curti de Casatiei si Justitie, sa verifice averile a sase demnitari. Asociatia cere Parchetului sa declanseze procedura legala de control pentru senatorii Dan Voic
Asociatia Academica de Administratie Publica Europa a cerut, ieri, Parchetului Inaltei Curti de Casatiei si Justitie, sa verifice averile a sase demnitari. Asociatia cere Parchetului sa declanseze procedura legala de control pentru senatorii Dan Voiculescu si George Copos de la Partidul Conservator, Radu Berceanu de la PD, Verestoy Attila de la UDMR, deputatul Miron Mitrea de la PSD si prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu. Potrivit Realitatea Tv, asociatia Academica de Administratie Publica solicita si instantelor sa-i verifice pe cei sase demnitari din cauza neconcordantelor aparute in declaratiile lor de avere. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.