La 2 miliarde lei vechi se ridica prejudiciul pe care SC "Global Corporation" SRL din Bucuresti spera sa-l recupereze de la un cetatean vietnamez care a falsificat modelul industrial pe care firma il avea inregistrat la OSIM. Potrivit Politiei Capita
La 2 miliarde lei vechi se ridica prejudiciul pe care SC "Global Corporation" SRL din Bucuresti spera sa-l recupereze de la un cetatean vietnamez care a falsificat modelul industrial pe care firma il avea inregistrat la OSIM. Potrivit Politiei Capitalei, ofiterii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput deja urmarirea penala impotriva lui Nguyn Van Hop, in varsta de 30 de ani, acuzandu-l de falsificarea unui model industrial. Anchetatorii au stabilit ca la 5 octombrie 2005, cetateanul strain a fost prins in complexul "Dragonul Rosu" oferind spre vanzare la punctul de lucru al SC "Hop Viet Impex" SRL, la care era asociat si administrator, produse textile de imbracaminte tip pijamale. Marfa avea imprimata pe tesatura diferite modele ce se regasesc in desenul industrial cu titlul "Imprimeuri pentru tesaturi", apartinand SC "Global Corporation". In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca Hop avea depozitate in mai multe spatii ale firmei, situate in complexul "Niro" si in incinta firmei "Supercom" din sectorul 2, produse textile de acelasi fel. Titularul dreptului de proprietate asupra modelelor si desenelor industriale "Imprimeuri pentru tesaturi" a anuntat ca se constituie parte civila in acest dosar cu suma de 2 miliarde lei vechi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.