Echipa masculina de handbal Steaua va juca meciul tur din cadrul semifinalelor Challenge Cup impotriva gruparii croate Agram Zagreb in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", in data de 25 martie, a declarat, ieri, pentru Mediafax, presedintele FR
Echipa masculina de handbal Steaua va juca meciul tur din cadrul semifinalelor Challenge Cup impotriva gruparii croate Agram Zagreb in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", in data de 25 martie, a declarat, ieri, pentru Mediafax, presedintele FRH, Cristian Gatu. Chiar daca impunatoarea arena bucuresteana era ocupata in 25 si 26 martie cu un concurs international de dans sportiv, oficialul FRH a intervenit pe langa conducerea ANS si a rezolvat problema. "S-a rezolvat totul pe cale amiabila. ANS a mediat discutiile cu federatia de dans sportiv, care isi va organiza concursul international in Sala Floreasca", a spus Gatu. Reamintim ca handbalistii militari si conducerea clubului din Ghencea si-au exprimat dorinta de a juca din nou in Sala Polivalenta, dupa ce la returul cu Vardar Skopje, din sferturile de finala ale Challenge Cup, ros-albastrii au fost incurajati de peste 4500 de suporteri, care au umplut tribunele pana la refuz, alti 500 de fani fiind obligati de jandarmi sa ramana afara. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.