Medicii bucuresteni trebuie sa incheie, din 15 martie, conventii cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, care sa le permita eliberarea concediilor medicale, potrivit Ordonantei de Urgenta 158 din 2005, a declarat, pentru Mediafax,
Medicii bucuresteni trebuie sa incheie, din 15 martie, conventii cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, care sa le permita eliberarea concediilor medicale, potrivit Ordonantei de Urgenta 158 din 2005, a declarat, pentru Mediafax, Cristina Calinoiu, purtator de cuvant al CASMB. In baza respectivelor conventii, certificatele medicale vor putea fi decontate din fondurile bugetului de stat, a mai spus purtatorul de cuvant. Semnarea conventiilor este un proces continuu si nu vizeaza o perioada limitata de timp. Depunerea raportarilor lunare va fi facuta, in functie de specificul activitatii - medici de familie, medici specialisti in ambulatoriu, medici stomatologi, medici din unitatile spitalicesti -, la mai multe sedii ale CASMB.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.