Ion Iliescu, cel mai pupat si mai popular pesedist de 8 martie printre femeile social-democrate. Locul doi si trei, Mircea Geoana si Sorin Oprescu. Pe ultimul loc, primarul "Care este", Marian Vanghelie. El are si o scuza: se pupa cu femeile aproape
Ion Iliescu, cel mai pupat si mai popular pesedist de 8 martie printre femeile social-democrate. Locul doi si trei, Mircea Geoana si Sorin Oprescu. Pe ultimul loc, primarul "Care este", Marian Vanghelie. El are si o scuza: se pupa cu femeile aproape zilnic, la venirea si la plecarea de la slujba. In sarcina lui Vanghelie a picat insa organizarea unei petreceri, in avans cu ocazia Zilei Femeii. Asa ca, pe 7 martie, spre seara, peste 1000 de femei din toate sectoarele PSD Bucuresti au venit sa se cinsteasca la Romexpo, locul preferat al primarului "Care este". "Sentimentele sunt destul de puternice pentru PSD. Este partidul meu favorit si il astept pe domnul Ion Iliescu. La varsta sa ne poate ridica, pentru ca acum suntem in jos...Daca la carma vine din nou domnul Ion Iliescu, acest partid se va ridica", a comentat cu un profund respect pentru Ion Iliescu o doamna care alergase pana atunci sa-l pupe pe presedintele PSD, Mircea Geoana. Intre timp, printre mesele ticsite cu femei, se plimbau de zor presedintele PSD si Sorin Oprescu.
Aplauze de zece mii de dolari
Intre ei s-a iscat si un concurs pe tema: cine e cel mai dorit de pesediste. "Du-te tu, ca pe tine te vor. Tu esti mai dorit", a exclamat Geoana spre amuzamentul asistentei. Spre deosebire insa de presedintele PSD, care a fost destul de retinut, Iliescu s-a lasat imbratisat si sarutat cu foc de femeile social-democrate. Daca nu se poza, se pupa. Daca nu schimba o vorba si nu facea un compliment, Iliescu se prindea in hore sau topaia pe Ciuleandra. Horei, care il avea in centru pe senatorul PSD, i s-a alaturat si Mircea Geoana. Atmosfera s-a incins, iar presedintele PSD a ramas in mijlocul sexului frumos si a continuat sa danseze cu foc pe muzica disco. Sarutarile si imbratisarile s-au mutat si ele pe ringul de dans, de unde se auzeau cantecele fetelor de la ASIA sau ale solistilor de la Impact. De la petrecere nu au putut lipsi insa discursurile. Geoana a pledat pentru a "redeveni ce am fost odata si mai mult decat atat". Iliescu, dupa ce a fost intrerupt de mai multe ori de ropote de aplauze si de tipetele din sala, s-a retras de la petrecere. Sarbatorirea femeii pesediste a costat, potrivit estimarilor lui Vanghelie, cam 10.000 de dolari. Cum era de asteptat, in majoritate, banii au provenit de la membrii "care au putere financiara". (R.A.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.