Directorul clubului CSM Iasi, Adrian Poeana, a declarat, ieri, ca la echipa masculina de baschet s-a instalat colapsul financiar, iar sportivii americani au refuzat sa se mai prezinte la antrenamente si meciuri, deoarece sponsorii nu si-au tinut prom
Directorul clubului CSM Iasi, Adrian Poeana, a declarat, ieri, ca la echipa masculina de baschet s-a instalat colapsul financiar, iar sportivii americani au refuzat sa se mai prezinte la antrenamente si meciuri, deoarece sponsorii nu si-au tinut promisiunile. "Mi se pare normal ca baschetbalistii americani Terrence Woods, Luke Minor si Tyron Brunson sa nu mai apere culorile clubului nostru. Nu si-au primit banii si au renuntat. De unde sa-i platim, daca nu avem bani?", a afirmat Poeana pentru Mediafax, adaugand ca la finale actualului sezon al Diviziei A este foarte posibil ca echipa sa se desfiinteze. "Asta este situatia! Probabil ca la sfarsitul campionatului, echipa de baschet se va desfiinta daca nu vor fi bani. Ce, ar fi prima formatie desfiintata?!", a concluzionat oficialul clubului iesean, care a mai spus ca antrenorul Paul Paveliuc, acuzat de baschetbalistii americani ca este foarte slab, "este singurul antrenor bun pentru echipa, deoarece nu a primit bani de mai bine de jumatate de an." Tot ieri, cei trei baschetbalisti americani care au fost transferati in iarna au declarat ca si-au contactat deja agentul pentru a le cauta alte echipe. "Conducerea nu si-a onorat obligatiile fata de noi si am decis sa nu ne mai prezentam la antrenamente si la meciuri. Nu ne-am ales decat cu promisiuni pana acum si am ajuns sa scoatem bani din buzunar ca sa mancam", a declarat foarte suparat Terrence Woods. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.