Burlacii au fost scosi la licitatie, marti seara in club Paradiso. Noua exemplare masculine cu mare priza la femei: Dani Otil - prezentator la National TV, Keo - cantaret, Augustin Viziru - actor Acasa TV, Cornelius Pasat - coregraf si dansator, Zoli
Burlacii au fost scosi la licitatie, marti seara in club Paradiso. Noua exemplare masculine cu mare priza la femei: Dani Otil - prezentator la National TV, Keo - cantaret, Augustin Viziru - actor Acasa TV, Cornelius Pasat - coregraf si dansator, Zoli Toth - membru al formatiei Sistem, Ioan Isaiu - actor Antena 1, Cosmin Gabriel Popp - deputat PD, Nicolae Banicioiu - deputat PSD si Cristian Mihai Adomnitei - deputat PNL au incercat sa-si scoata la iveala talentele ascunse.
Dupa ce Dani Otil, cel care a deschis licitatia, a fost vandut cu doar 320 de lei, sumele au crescut. Pentru ca a aflat "Secretul Mariei", Ioan Isaiu a reusit sa-si faca mai multe admiratoare printre femeile din sala, ridicand cota de licitatie la o noua stacheta - 4.000 de lei.
La polul apus s-a situat Lucian Viziru. Venit de Acasa, fostul logodnic al prezentatoarei Catrinel Sandu nu a reusit sa stoarca prea multe "lacrimi de iubire" de la admiratoare si ca atare nu a strans decat 680 de lei.
Ca si la editiile trecute, politicienii s-au dovedit a fi barbatii cu cel mai mare succes printre femeile prezente la eveniment. Cosmin Gabriel Popp a fost cumparat de Anca Constantinescu, de asemenea deputat PD, la un pret de 5.000 de lei. La finalul competitiei, castigator la puncte a fost declarat Cristian Mihai Adomnitei. Presedintele Tineretului National Liberal a fost "achizitionat" pentru suma de 5.300 lei (53 de milioane lei vechi).
Suma de un sfert de miliard de lei vechi, stransa in urma licitatiei, va fi transformata in haine, incaltaminte, jucarii, alimente, ce vor fi donate de participantii la licitatie copiilor orfani aflati in Centrele Plasament, de Sfintele Sarbatori de Pasti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.