Credit Suisse a castigat, in directa competitie cu alte banci internationale si locale, sprijinul angajatilor SNP Petrom SA eligibili sa cumpere 8% din actiunile companiei si a fost mandatata sa asigure finantarea pentru aceasta achizitie, se arata i
Credit Suisse a castigat, in directa competitie cu alte banci internationale si locale, sprijinul angajatilor SNP Petrom SA eligibili sa cumpere 8% din actiunile companiei si a fost mandatata sa asigure finantarea pentru aceasta achizitie, se arata intr-un comunicat al bancii. Banca internationala va structura tranzactia pe baza dreptului fiecarei persoane eligibile de a cumpara actiunile ce ii sunt alocate, de a le pastra, vinde sau utiliza in scopul obtinerii finantarii necesare. "Pe langa asigurarea finantarii pentru persoanele eligibile care decid sa faca parte din tranzactia pe care o propunem, Credit Suisse va considera de asemenea posibilitatea de a cumpara actiuni ca metoda de rambursare a finantarii. Vom continua sa lucram alaturi de echipa de avocati locali si internationali pentru a gasi solutiile optime de structurare a unei tranzactii transparente si eficiente", se precizeaza in comunicat. Reprezentantii Credit Suisse asteapta decizia autoritatilor care sa permita tranzactiei sa aiba loc. "Suntem convinsi ca aceasta decizie va fi bazata pe principiul tratamentului corect si egal al tuturor persoanelor eligibile", se precizeaza in comunicat. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.