Din delegatia Romaniei care va parasi astazi Bucurestii cu destinatia Moscova, unde intre 10-12 martie sunt programate Campionatele Mondiale indoor de atletism, vor absenta fata de lista initiala Ionela Tarlea Manolache, vicecampioana olimpica la 400
Din delegatia Romaniei care va parasi astazi Bucurestii cu destinatia Moscova, unde intre 10-12 martie sunt programate Campionatele Mondiale indoor de atletism, vor absenta fata de lista initiala Ionela Tarlea Manolache, vicecampioana olimpica la 400 m garduri si Elena Iagar, lider anul trecut la Europenele de sala de la Madrid, in proba de 1500 m. In ceea ce o priveste pe medaliata de la Atena, trebuie spus ca Ionela si-a inceput destul de tarziu pregatirea si nu se afla inca intr-o forma propice pentru a tinti podiumul. In plus, din programul competitiei lumii a fost scoasa proba de 200 m, unde eleva antrenoarei Liliana Alexandru a fost medaliata cu aur in 1999. Pe de alta parte, Iagar a reclamat o stare generala rea dupa Cupa Europei derulata saptamana trecuta la Lievin si efectueaza in prezent analize medicale amanuntite. Dupa revenirea in tara, Iagar a fost consultata de medici fiindu-i depistata o infectie in corp. Elena Iagar urma sa ia startul in probele de 800 sau 1500 m, in timp ce Tarlea Manolache fusese inscrisa in cursa de 400 m. "Vom pleca in formula sapte fete si noua baieti, cu obiectivul de a castiga una-doua medalii si alte doua-trei clasari in primele opt locuri", a declarat ieri Constantin Mihail, directorul tehnic al FR Atletism. Asadar, la Moscova, vom fi reprezentati de Angela Morosanu (60 m), Maria Cioncan (800 m, 1500 m), Cristina Casandra (3000 m), Viorica Tigau (60 mg), Mariana Solomon Sarbu (triplusalt), Corina Dumbravean (1500 m), Adina Anton (lungime), Alexandru Mihailescu (60 mg), Ioan Suciu, Catalin Campeanu, Vasile Bobos, Ionut Vieru, Alexandru Mardan (stafeta de 4X400 m), Danut Simion (lungime), Marian Oprea (triplusalt) si Gheorghe Guset (greutate).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.