Singurele reprezentante ale handbalului masculin romanesc care au acces in semifinalele cupelor europene, HCM Constanta si Steaua, n-au prea avut parte, ieri, la tragerea la sorti efectuata la sediul EHF, de zambetul Zeitei Fortuna, ambele echipe urm
Singurele reprezentante ale handbalului masculin romanesc care au acces in semifinalele cupelor europene, HCM Constanta si Steaua, n-au prea avut parte, ieri, la tragerea la sorti efectuata la sediul EHF, de zambetul Zeitei Fortuna, ambele echipe urmand sa evolueze in penultimul act impotriva unor adversare incomode. In Cupa Cupelor, HCM Constanta va intalni puternica grupare spaniola din Valladolid, dar antrenorul Aihan Omer considera, totusi, ca sansele de calificare sunt egale. "Sa fim optimisti. In aceasta faza nu mai conteaza cu cine joci. Valladolid e puternica, dar cred ca sansele de calificare in finala sunt egale", a spus Omer, care ar fi dorit sa joace in deplasare meciul tur, dar, conform tragerii la sorti, HCM Constanta va disputa primul meci pe teren propriu, pe 25 sau 26 martie. In Challenge Cup, Steaua a avut parte tot de o grupare extrem de puternica, militarii pregatiti de Vasile Stanga si Nicu Munteanu urmand sa intalneasca echipa croata Agram-Medvescak Zagreb. Si cum primul meci va avea loc la Bucuresti, conducerea Stelei se confrunta cu o problema majora, dupa cum a subliniat si fostul mare portar al ros-albastrilor. "Pe 26 martie, cand am fi vrut sa jucam, este programat un concert in sala. Vom vedea cum ne vom intelege si cu croatii, pentru ca dorim sa oferim un nou spectacol publicului, care ne-a sustinut frenetic in returul cu Vardar Skopje", a spus Nicu Munteanu, care a ghicit viitoarea adversara dar nu a castigat nici un ban, deoarece, "nu pun pariuri". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.