Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ca nu are emotii in privinta "dublei" cu Betis Sevilla, fiind sigur ca echipa sa va trece mai departe. "Ne calificam suta la suta, n-am nici o emotie. Acum, dupa ce am sfintit stadionul, nimeni nu ne mai s
Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ca nu are emotii in privinta "dublei" cu Betis Sevilla, fiind sigur ca echipa sa va trece mai departe. "Ne calificam suta la suta, n-am nici o emotie. Acum, dupa ce am sfintit stadionul, nimeni nu ne mai sta in cale. Daca ma intrebati inainte, mi-era teama, dar acum am mare incredere in Dumnezeu", a spus Gigi Becali. Finantatorul ros-albastrilor a spus ca principala sa preocupare in prezent este marirea capacitatii stadionului din Ghencea. "Sunt multi oameni care vor sa o vada pe Steaua in Cupa UEFA, iar rezultatele astea ma fac sa ma bat pentru a primi stadionul. La mine nu exista buget estimat, dau cat e nevoie ca sa marim stadionul cu cel putin 20.000 de locuri si sa-l acoperim. Vreau sa fac unul dintre cele mai frumoase stadioane din Romania", a spus Becali. El a promis ca lucrarile vor incepe in doualuni, pentru a se termina in toamna. "Va dati seama ce cerere de bilete o sa fie la meciurile Stelei din Liga Campionilor, trebuie sa facem urgent aceasta lucrare", a afirmat finantatorul campionilor. Acesta a primit luni seara functia de viceconsul in Romania al Primei Ambasade a Copiilor din Lume, ocazie cu care reprezentantul acestei fundatii, Antonio Diletto, i-a inmanat si un pasaport diplomatic. "Este o mare onoare pentru mine sa-i inmanez titlul de vice-consul lui Gigi Becali. Cu aceasta decizie din partea statului Republicii Macedonia ii inmanez pasaportul diplomatic", a spus Diletto. In urma acestei numiri, Gigi Becali va reprezenta drepturile copiilor in lume. Prima Ambasada a Copiilor din Lume este o fundatie internationala infiintata in Macedonia, care activeaza sub egida Organizatiei Natiunilor Unite, UNICEF si a Parlamentului de la Helsinki. Gigi Becali a explicat ca se va ocupa, impreuna cu fundatia macedoneana, de realizarea unui proiect care prevede construirea unui sat de copii pe o suprafata de aproximativ de 20 de hectare: "Este un proiect pentru copiii strazii. Se va construi un loc unde vor sta aproximativ o mie de copii, se vor construi si niste ferme, fabrici din industria usoara unde acestia sa lucreze". Oficialul stelist a mentionat ca in cazul in care nu va primi fonduri europene pentru realizarea acestui proiect, il va realiza de unul singur. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.