Institutul National de Administratie, societatea germana In - Went si Institutul de Politici Europene (Germania) organizeaza in perioada 6 - 10 martie 2006, cel de-al IV-lea modul al programului "Formare de Formatori" - "Adaptarea nivelului central a
Institutul National de Administratie, societatea germana In - Went si Institutul de Politici Europene (Germania) organizeaza in perioada 6 - 10 martie 2006, cel de-al IV-lea modul al programului "Formare de Formatori" - "Adaptarea nivelului central al administratiei publice din Romania la structurile Uniunii Europene". In cadrul programului vor fi dezbatute aspecte legate de prioritatile politicilor regionale din Romania, afaceri europene si fonduri structurale. Primul grup de formatori in afaceri europene a finalizat programul in septembrie 2005, iar al doilea grup de formatori pe tema fondurilor structurale a inceput programul in octombrie 2005. Programul contine 6 module de formare, o vizita de studiu in Germania si o vizita la institutiile europene de la Bruxelles.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.