Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, a infirmat ieri orice discutie cu Sportul Studentesc cu privire la transferul lui Florentin Cruceru. Conform unor informatii aparute in presa, Vasile Siman, finantatorul "studentilor", si-ar fi dat acceptul pent
Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, a infirmat ieri orice discutie cu Sportul Studentesc cu privire la transferul lui Florentin Cruceru. Conform unor informatii aparute in presa, Vasile Siman, finantatorul "studentilor", si-ar fi dat acceptul pentru ca mijlocasul defensiv sa evolueze din vara sub Grant. "Nu este nimic adevarat. Nu am avut nici un fel de tratative cu cei de la Sportul. Oricum, trebuie sa fii bine pregatit pentru asa ceva: cand cere domnul Siman un pret, trebuie sa-ti tii respiratia cateva minute inainte",a declarat "Vama", care a precizat totusi ca din vara orice este posibil. Mijlocasul "studentilor" este dorit si de CFR Cluj insa cele mai mari sanse le are Rapidul, mai ales prin prisma relatiilor de rudenie si afaceri dintre George Copos si Vasile Siman. De asemenea, Cruceru ar constitui un inlocuitor ideal pentru Maldarasanu, in cazul in care acesta s-ar transfera in strainatate. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.