Judecatorii Curtii de Apel Alba-Iulia au admis ieri, recursul procurorilor impotriva deciziei Tribunalului Sibiu de retrimitere a dosarului "Clamparu" la Parchet si au respins, implicit, revocarea masurii arestarii preventive pentru toti cei arestati
Judecatorii Curtii de Apel Alba-Iulia au admis ieri, recursul procurorilor impotriva deciziei Tribunalului Sibiu de retrimitere a dosarului "Clamparu" la Parchet si au respins, implicit, revocarea masurii arestarii preventive pentru toti cei arestati in cauza. La termenul trecut, instanta amanase pronuntarea in acest dosar dupa ce unul dintre inculpati a amenintat membrii completului.
Cosmin Munteanu, consilier in cadrul Biroului de Presa si Relatii Publice al Curtii de Apel Alba Iulia, a declarat ca instanta Curtii de Apel a dispus casarea sentintei date de Tribunalul Sibiu in luna decembrie a anului trecut prin care se dispunea punerea in libertate a inculpatilor din dosarul "Clamparu" si inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi tara.
Munteanu a mai precizat ca instanta Curtii de Apel Alba Iulia a dispus, totodata, ca dosarul "Clamparu" sa fie trimis la instanta de fond, in speta Tribunalul Sibiu, pentru continuarea judecarii. Cei sapte inculpati din dosarul "Clamparu", aflati in penitenciarul de la Aiud, nu au mai fost adusi la termenul de ieri, urmand ca decizia Curtii de Apel Alba Iulia sa le fie transmisa ulte-rior. (V. RASCANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.