In tara
Vremea va continua sa se raceasca, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii pe arii extinse in estul, centrul si sudul tarii si izolat in rest. Acestea vor fi sub forma de ninsoare si doar in Dobrogea, estul Munteniei
In tara
Vremea va continua sa se raceasca, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii pe arii extinse in estul, centrul si sudul tarii si izolat in rest. Acestea vor fi sub forma de ninsoare si doar in Dobrogea, estul Munteniei si sudul Moldovei, in prima parte a intervalului, mai pot fi ploi si lapovite. Vantul va fi moderat, cu intensificari in regiunile extracarpatice si la munte. Temperaturile minime se vor situa intre -7 si 3 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade.
La Bucuresti
Vremea se va raci, iar cerul va fi noros. Temporar va ninge, iar vantul se va intensifica. Temperatura minima va fi de 0 - 2 grade. Temperatura maxima va fi in jur de 3 grade.
Sursa: Internet


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.