Un cetatean austriac in varsta de 62 de ani, din Tirol, a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost acuzat ca timp de 13 ani a fotografiat si abuzat sexual mai multe fete minore din Romania. Potrivit APA, preluat de Rompres, barbat
Un cetatean austriac in varsta de 62 de ani, din Tirol, a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost acuzat ca timp de 13 ani a fotografiat si abuzat sexual mai multe fete minore din Romania. Potrivit APA, preluat de Rompres, barbatul urmeaza sa fie adus in Romania, pentru a fi judecat sub acuzatia ca, intre 1992 si vara lui 2005, a fotografiat si a abuzat sexual mai multe fetite din Romania. Barbatul, originar din departamentul Innsbruck, calatorea de doua ori pe an in Romania, unde, prin intermediul unor persoane cunoscute in prima vizita, intra in legatura cu familii cu copii. Astfel, in schimbul unor cadouri in bani si obiecte, el primea de la parinti permisiunea de a fotografia fetitele - majoritatea cu varste intre 4 si 10 ani - dezbracate si de a abuza sexual de acestea.
Politia austriaca a demarat o ancheta in ceea ce il priveste pe pedofil dupa ce mai multe tinere, printre care si una in varsta de 18 ani, au reclamat abuzurile la care au fost supuse de catre acesta. De asemenea, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma perchezitiei domiciliare efectuata de politistii austrieci, au fost descoperite numeroase materiale de pornografie infantila, precum si inscrisuri care dovedesc legaturile sale cu cetateni romani. In urma interogatoriilor, barbatul a recunoscut ca el este autorul materialelor.
Totodata, pedofilul a recunoscut ca a oferit intermediarilor sai din Romania cadouri in bani si obiecte, iar copiilor, ciocolata in schimbul fotografiilor. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.