Tom Cruise, protagonistul filmului "Razboiul Lumilor", si logodnica sa Katie Holmes au fost desemnati "cele mai enervante tinte ale tabloidelor" in cadrul premiilor "Zmeura de Aur", decernate cu 24 de ore inaintea Oscarurilor, relateaza Reuters.
Tom Cruise, protagonistul filmului "Razboiul Lumilor", si logodnica sa Katie Holmes au fost desemnati "cele mai enervante tinte ale tabloidelor" in cadrul premiilor "Zmeura de Aur", decernate cu 24 de ore inaintea Oscarurilor, relateaza Reuters.
Premiile "Zmeura de Aur", eveniment care parodiaza Oscarurile si premiaza cele mai nereusite performante ale industriei cinematografice, au lansat anul acesta o categorie noua dedicata "celor mai enervante tinte ale tabloidelor". La aceasta categorie, trofeul este decernat "vedetelor de care toti ne-am saturat", potrivit unuia dintre organizatorii evenimentelor. Prezentatorii evenimentului au facut glume pe seama sarcinii lui Holmes - "prima colaborare care incepe in faza de pre-productie" - si au precizat ca Tom Cruise, ca si alte vedete premiate cu Zmeura de Aur, nu poate fi prezent pentru a-si ridica premiul.
Dirty Love, cel mai prost film
"Cel mai nereusit film" al anului 2005 a fost desemnat "Dirty Love", al carui scenariu a fost scris de Jenny McCarthy si care a obtinut patru trofee in cadrul ceremoniei. Desi producatorii au prezentat acest film drept "poveste a unei Cenusarese moderne", productia a avut incasari de doar 58.116 dolari si a fost intens criticata. Pe langa "cel mai nereusit film", productia a mai obtinut premiile "cea mai proasta actrita" pentru McCarthy si "cel mai prost scenariu". In plus, fostul sot al lui McCarthy, John Mallory Asher, a obtinut premiul "cel mai prost regizor". Tom Cruise a fost nominalizat si la categoria "cel mai prost actor", insa Zmeura de Aur i-a revenit anul acesta lui Rob Schneider pentru rolul din "Deuce Bigalow: European Gigolo". Hayden Christensen, care a obtinut premiul "cel mai prost actor in rol secundar" pentru interpretarea lui Anakin Skywalker, a castigat din nou premiul pentru interpretarea aceluiasi personaj in "Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith". Paris Hilton a castigat si ea o Zmeura de Aur pentru "cea mai proasta actrita in rol secundar" cu rolul din "House of Wax". Premiile Zmeura de Aur sunt decernate de Golden Raspberry Award Foundation, revin celor mai nereusite performante din lumea filmului si sunt decernate cu 24 de ore inaintea Oscarurilor.
Gibson va vorbi intr-un dialect maias
Tot ieri, BBC relata ca la premiile Academiei Americane de Film Mel Gibson va rosti un discurs intr-un dialect maias, oferind astfel audientei o idee in legatura cu limba care se va vorbi in urmatorul sau film, Apocalypto. Mel Gibson a declarat ca va vorbi intr-un dialect maias in timpul aparitiei sale la Kodak Theatre din Los Angeles, locul unde vor fi decernate Premiile Oscar. "Am vrut sa schimb industria filmului asa ca a trebuit sa vin cu ceva total diferit", a declarat el.
In cel mai recent film al lui Gibson, "The Passion of the Christ" (Patimile lui Christos), personajele principale au vorbit in principal in limbile latina si aramaica.
"Apocalypto", film a carui actiune se deruleaza in urma cu 3.000 de ani in America Centrala, include dialoguri care se poarta intr-un dialect maias. In momentul in care va fi lansat pe piata filmul va fi insotit de subtitrari in limba engleza. Ziarele americane mai povestesc si alte amanunte din "culise". Pe langa popularitatea pe care o castiga participand la Oscaruri, vedetele mai sunt rasfatate si cu cadouri costisitoare oferite de organizatori si sponsori celor premiati sau celor care care au acceptat sa inmaneze unul dintre trofee, relateaza Sky News. Pachetele cu cadouri pe care vedetele le vor primi si la editia de anul acesta a Oscarurilor valoreaza peste 52.000 de dolari. Aceste cadouri vor fi oferite castigatorilor statuetelor, dar si celor care le-au inmanat premiile. Dintre "atentiile" de anul acesta fac parte de la o vacanta in valoare de circa 25.000 de dolari pana la o cuvertura din casmir in valoare de 1.500 de dolari sau un pandantiv din aur alb in valoare de circa 1.300 de dolari. Anul acesta, Jack Nicholson, Jake Gyllenhaal, John Travolta si regizorul chinez Zhang Ziyi vor fi doar unele dintre personalitatile care vor prezenta premii. Faimoasa propozitie "And the Oscar goes to..." va mai fi rostita si de Samuel L Jackson, Ben Stiller si Eric Bana. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin