Capul de afis al etapei a XX-a din Divizia A de baschet masculin a adunat in Sala Constructorul din Capitala, improprie desfasurarii unor meciuri de top din Divizia A, cateva sute de fani veniti sa vada pe viu "razboiul" dintre Dinamo-Erbasu si CSU S
Capul de afis al etapei a XX-a din Divizia A de baschet masculin a adunat in Sala Constructorul din Capitala, improprie desfasurarii unor meciuri de top din Divizia A, cateva sute de fani veniti sa vada pe viu "razboiul" dintre Dinamo-Erbasu si CSU Sibiu. Dupa ce in tur sibienii s-au impus cu mare greutate, scor 97-93, sambata seara, a fost randul jucatorilor ros-albi sa se impuna, Dinamo-Erbasu castigand clar, cu 86-71, la capatul unui joc dominat de reusitele duetului Fometescu (19 p) - Markovic (27 p), dar si de spectacolul de sub panouri realizat de americanul Williams (14 p, 18 rec), declarat pe buna dreptate MVP-ul partidei. De partea cealalta, echipa pregatita de Mircea Vulc a resimtit din plin evolutiile modeste ale americanilor Clavon (15 p), Evans (12 p) si Argrett (11 p), la final, antrenorul sibian reclamand faptul ca elevii sai au fost deranjati de luminozitatea scazuta din sala. In aceeasi etapa, a fost consemnat al doilea forfait din aceasta editie, CSM Iasi pierzand in fata CSM Oradea, cu 0-20, deoarece nu s-a prezentat la meci. Totodata, a surprins neplacut atitudinea managerului Vermesan la meciul din Sala Rapid, unde Elba s-a impus, cu 94-76, oficialul din Banat reclamand arbitrajul din primul si pana in ultimul minut. Alte rezultate: Poli Mobitelco Cluj - CSU Cuadriopol Brasov 86-58, BCMUS Arges Pitesti - West Petrom Arad 78-64, CSU Asesoft Ploiesti - BC Mures 87-68. In clasament continua sa conduca Poli Mobitelco Cluj, urmata de finalistele editiei precedente, CSU Asesoft Ploiesti si Dinamo-Erbasu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.