Meciul de handbal masculin dintre Steaua si HC Vardar Skopje, disputat sambata seara, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", a fost umbrit de incidente reprobabile provocate de suporterii ambelor echipe cu doar cateva minute inaintea fluierulu
Meciul de handbal masculin dintre Steaua si HC Vardar Skopje, disputat sambata seara, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", a fost umbrit de incidente reprobabile provocate de suporterii ambelor echipe cu doar cateva minute inaintea fluierului de debut. Profitand din plin de neatentia dispozitivelor de jandarmi, fanii ros-albastrilor s-au napustit in tribuna in care se aflau peste cei aproximativ 200 de suporteri veniti din Skopje si au provocat o bataie ca-n filme. Dupa ce au impartit pumni si picioare, provocand un haos de nedescris, suporterii stelisti le-au smuls bannerele oaspetilor cu incurajari in limba engleza si macedoneana. In cele din urma, spiritele incinse au fost calmate cu greu de interventia jandarmilor, macedonenii ripostand si cu o petarda-fumigena. La putin timp dupa inceperea meciului, cand furia suporterilor fusese inabusita de interventia jandarmilor, sectorul rezervat suporterilor din Skopje a fost inconjurat de un dispozitiv al fortelor de ordine, evitandu-se in acest fel si alte incidente nedorite. De mentionat ca, la meci au asistat aproximativ 5000 de spectatori, alti 500 de suporteri ramanand in afara salii dupa ce jandarmii au blocat intrarile. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.